Speelgoedbeurs

LEFH ORGANISEERT SPETTERENDE SPEELGOEDBEURS

LEFH organiseert na het daverende succes van voorgaande jaren opnieuw de speelgoedbeurs! Dit jaar zal deze plaatsvinden op:

Zaterdag 13 november 2021 – 10u tot 14u – HelvoirThuis

Heb je speelgoed in goede staat, waar niet meer mee gespeeld wordt maar wat je ook niet zomaar weggooit of weggeeft? Sta je zelf niet graag op een (rommel)markt? Grijp dan deze kans en schrijf je in voor onze speelgoedbeurs! Zo verdien je zelf nog wat aan je speelgoed en steun je LEFH!

De bedoeling is als volgt: wij verkopen je speelgoed, 40% van de opbrengst is voor jezelf en 60% van de opbrengst is voor LEFH, de jeugd van Helvoirt!

Het enige wat je hoeft te doen is je gebruikte speelgoed (uiteraard in goede staat, geen knuffels en kleding) bij ons in te leveren  voorzien van uniek nummer en prijs en een daarbij behorende lijst.

Wanneer je je aanmeldt, krijg je van ons uiteraard de precieze informatie toegestuurd.

Aanmelden kan door middel van het sturen van een mailtje naar : speelgoedbeurs@lefh.nl. Vermeld hierin je naam, adres en telefoonnummer, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Schrijf je snel in zodat je ook dit jaar weer van de partij bent!

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw speelgoed volledig aan LEFH te schenken. Een deel van het niet verkochte speelgoed wordt geschonken aan een goed doel.

Voor vragen of meer info mail dan naar speelgoedbeurs@lefh.nl.

Uiteraard ben je, deelnemer of niet, van harte welkom op de Speelgoedbeurs zelf op zaterdag 13 november van 10u tot 14u.

De Speelgoedbeurs zal dit jaar wederom plaatsvinden in het HelvoirThuis! Deze locatie zullen wij ombouwen tot een gezellige ruimte vol kraampjes met het leukste speelgoed.