Speelgoedbeurs 2019

 

LEFH organiseert spetterende Speelgoedbeurs 

Na succes van afgelopen 8 edities wederom speelgoedbeurs in Helvoirt

Op zaterdag 9 november 2019 organiseert LEFH opnieuw een groots speelgoedbeurs in Helvoirt. Deze zal net als vorige jaren gehouden worden in het HelvoirThuis waar we wederom een spetterende beurs gaan opbouwen. De opbrengst zal volledig naar LEFH gaan, naar onze eigen Helvoirtse jeugd!

Na het geweldige succes van de afgelopen zeven jaar wordt ook dit jaar weer de gezellige Speelgoedbeurs van LEFH georganiseerd. Diverse soorten, gebruikt speelgoed worden te koop aangeboden, vaak voor spotprijsjes. De deuren zullen om 10.00 uur openen en om 14.00 uur weer sluiten. Ook dit jaar hebben de ondernemers uit Helvoirt weer allerlei gloednieuwe spullen aangeboden welke u kunt winnen door mee te doen aan de spannende loterij! 

Van de opbrengst is 40% voor de verkopende partij, 60% is voor LEFH. Heeft u ook speelgoed waar niemand meer meespeelt maar nog in té goede staat is om weg te doen of weg te geven? Geef uzelf dan op via: speelgoedbeurs@lefh.nl! Meer informatie, over onder andere een deelname, kunt u vinden onder het kopje speelgoedbeurs op deze website. 


LEFH | Local Entertainment Factory Helvoirt | D'n Inbreng | Helvoirt