Zomerkamp 2019

Het zomerkamp van LEFH wordt voor iedereen!

LEFH organiseert het jaarlijkse zomerkamp (en hoogtepunt van het jaar) dit jaar voor álle jeugd, dus niet alleen kinderen uit Helvoirt. We gaan op kamp met kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van LEFH om mee op kamp te kunnen gaan.

Van 7 t/m 13 juli 2019 kan uw kind voor slechts 75 euro deelnemen aan een week vol sport, spel en andere activiteiten. Een week lang op vakantie met leeftijdsgenoten begeleid door ervaren leiding, wie wil dat nu niet? Tijdens het kamp zal er gewerkt worden rondom een thema en zullen de spellen ook gericht zijn op dit thema. Daarnaast worden uitstapjes gemaakt zoals zwemmen of een grote activiteit in de buurt van de kamplocatie. Er is kookstaf aanwezig zodat de leiding zich volledig kan richten op de activiteiten met de kinderen.

Er wordt gescheiden geslapen in tenten en voor het sanitair is er beschikking over een groepsaccomodatie/scoutinggebouw. Wij hebben onze eigen buitenkeuken dus alle maaltijden vinden buiten plaats (onder de partytent i.v.m. eventueel slecht weer). De afgelopen jaren is het kamp steeds een groot succes geweest, vandaar dat wij ook andere kinderen hiervan graag willen laten meegenieten.

LEFH is de opvolger van Jong Nederland Helvoirt en organiseert activiteiten en groepsavonden voor de jeugd van Helvoirt. Nu verleggen wij onze grenzen om nog meer kinderen en jongeren de kans te geven om kennis te maken met onze activiteiten! Je hoeft dus niet uit Helvoirt te komen om mee op kamp te gaan.

Wil je graag mee op kamp of heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een email naar info@lefh.nl met je naam en geboortedatum en je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons terug.


LEFH | Local Entertainment Factory Helvoirt | D'n Inbreng | Helvoirt