Speelgoedbeurs

LEFH ORGANISEERT SPETTERENDE SPEELGOEDBEURS

LEFH, Local Entertainment Factory Helvoirt, organiseert na het daverende succes van voorgaande  jaren opnieuw de speelgoedbeurs….! Dit jaar zal deze plaatsvinden op:

Zaterdag 9 november 2019

Heb je speelgoed in goede staat,  waar niet meer mee gespeeld wordt maar wat je ook niet zomaar weggooit of weggeeft?  Sta je zelf niet graag op een (rommel)markt? Grijp dan deze kans en schrijf je in voor de speelgoedbeurs 2019! Zo verdien je zelf nog wat aan je speelgoed en steun je LEFH!

De bedoeling is als volgt: wij verkopen je speelgoed, 40% van de opbrengst is voor jezelf en 60% van de opbrengst is dit jaar voor LEFH, de jeugd van Helvoirt!

Het enige wat je hoeft te doen is je gebruikte speelgoed, uiteraard in goede staat, bij ons in te leveren  voorzien van sticker met naam, uniek nummer en prijs en een daarbij behorende lijst, zodat wij alles administratief goed kunnen verwerken.

Wanneer je je aanmeldt, krijg je van ons uiteraard meer informatie toegestuurd.

Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een mailtje naar : speelgoedbeurs@lefh.nl  o.v.v. naam, adres en telefoonnummer. Doe dit echter voor 24 oktober 2019 want vol=vol! Dus schrijf je snel in zodat je zeker bent van deelname!

Mocht je niet willen aanmelden en ons uw speelgoed willen schenken dat kan  uiteraard ook!

Kom dan op 2 november 2019 tussen 10.00u en 14.00u naar jeugdgebouw d’n Inbreng gelegen aan het rolschaatsbaantje aan De Jonge van Zwijnsbergenstraat te Helvoirt en lever daar uw speelgoed bij ons in.

Speelgoed wat wij niet kunnen gebruiken zijn: Knuffels, kleding, video’s, cassettebandjes en wat kapot of versleten is.

Voor vragen of meer info mail dan naar speelgoedbeurs@lefh.nl

Uiteraard ben je, deelnemer of niet, van harte welkom op de Speelgoedbeurs.

De Speelgoedbeurs zal dit jaar wederom plaatsvinden in het HelvoirThuis! Deze locatie zullen wij ombouwen tot een heus beursgebouw, ook zal hier weer een grootse loterij georganiseerd worden met mooie prijzen die worden aangeboden door de verschillende Helvoirtse middenstand.